Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Starta eller stoppa snurran

Sveriges största forskningscentrum inom konsumtionsområdet

Centrum för konsumtionsvetenskap är Sveriges största forskningscentrum inom konsumtionsområdet. Våra forskningsteman är hållbar konsumtion, digitalisering, genus mode och design, kultur, mat och nationella konsumtionsmönster. Målsättningen är att skapa ny kunskap om konsumtion och konsumtionsmönster som är relevant för forskare, myndigheter, organisationer, näringsliv och konsumenter. Läs mer...


 

Nyheter

Alternativa matmarknader och hållbar mobilitet i nya forskningsprojekt

Forskare från CFK har fått medel från Formas för två treåriga forskningsprojekt. Christian Fuentes och Maria Fuentes ska i projektet Alternative Food Markets: Promoting new modes of food provisioning and consumption studera olika alternativa livsmedelsmarknader och utveckla ny fördjupad kunskap om hur alternativa livsmedelsmarknader kan organiseras, upprätthållas och utvidgas. Ulrika Holmberg deltar tillsammans med Frances Sprei från Chalmes tekniska högskola i ett projekt med titeln Parkeringsnormer och mobilitetstjänster för hållbar mobilitet, i vilket de ska undersöka betydelsen av att kombinera begränsade parkeringsmöjligheter med mobilitetstjänster för att uppnå en hållbar mobilitet.

Läs mer om Alternative food markets

Läs mer om Parkeringsnormer och mobilitetstjänster

School accredited by:

Equis EFMD logotyp AACSB logotyp AMBAS logotyp
Sidansvarig: Henric Karlsson |Sidan uppdaterades: 2017-10-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?