Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Starta eller stoppa snurran

E-handel av mat - en växande trend

[2017-03-20] För barnfamiljer är tiden direkt efter arbetsdagens slut ofta den stressigaste på hela dagen. Ska man dessutom fatta beslut om middagsmat och åka till butiken och handla kan det bli så mycket att man börjar leta efter andra alternativ. E-handel av mat är en möjlighet att avlasta familjer i vardagen och tillföra ett mervärde i form av kvalitet och ökade matkunskaper. I projektet "Innovativa inköpsstrategier för hushållens matinköp" studerar Anna Post e-handeln av mat från ett konsumentperspektiv. Läs mer...

Medverkan i medier

Normer och traditioner lever kvar (Bohusläningen)
[2017-03-08] Magdalena Petersson McIntyre och Ulrika Holmberg intervjuas i Bohusläningen om konsumtionsmönster.

Skönhetsideal och modebloggar (P4 Dalarna)
[2017-03-07] Magdalena Petersson McIntyre medverkar i P4 Dalarna. 2 timmar och 18 minuter in i programmet.

”Konsumera mindre – återbruka mer” (miljönär.se)
[2017-02-20] Niklas Sörum intervjuas på bloggen Miljönär.

”En lyckad människa trivs på sitt jobb.” (Fria Tidningar)
[2017-02-07] Magdalena Petersson McIntyre intervjuas i Fria Tidningar om att älska sitt jobb.

 Mer...

School accredited by:

Equis EFMD logotyp AACSB logotyp AMBAS logotyp
Sidansvarig: Henric Karlsson |Sidan uppdaterades: 2017-03-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?